109b Mare Street Studios
203-213 Mare Street
Hackney
E8 3QE

Terrell

project.get_truth_galleries:
uploads/projects/terrell/terrell-baby/studioweaveuhb-6.jpg
uploads/projects/terrell/terrell-baby/studioweaveuhb-4.jpg
uploads/projects/terrell/terrell-baby/studioweaveuhb-3.jpg
uploads/projects/terrell/terrell-baby/studioweaveuhb-2.jpg
uploads/projects/terrell/terrell-baby/studioweaveuhb-1.jpg
Terrell, Studio Weave
Terrell, Studio Weave
Terrell, Studio Weave
Terrell, Studio Weave
Terrell, Studio Weave

Terrell is an installation for University Hospital Bristol, funded by the charity Above and Beyond.

The project brief was to create a visual centrepiece for the atrium of a new ward block that absorbs sound from activity on the ground level of the atrium as well as shielding sightlines from upper floors. Our installation references the Terrell Rope Works, a family-run rope and twine business; the Terrells’ house used to sit on the hospital site.